Настоящите "Условия за ползване" съдържат условията, при които потребителите на българския бизнес каталог BG-Business.EU могат да използват ресурсите му.

Предоставяни услуги

  • Потребителите на системата могат да регистрират безплатно кратка информация за своята организация/фирма.
  • Потребителите на системата могат да регистрират срещу заплащане подробна информация за своята организация/фирма.
BG-Business.EU не носи отговорност за съдържанието и актуалността на подадената от потребителите информация.

Потребителите на системата могат да разглеждат информацията за друга организация/фирма като нямат право да я продават или предоставят на трети лица.

BG-Business.EU запазва правото си да променя и подобрява услугите си по всяко време, като се ангажира да уведоми регистрираните потребители. Ако потребителите не заявят несъгласие с направените промени в едноседмичен срок, то те се считат за обвързани с тях.

В случай на последващо несъгласие с политиката и поставените условия към потребителите от страна на BG-Business.EU, потребителя може да прекрати предсрочно взаимоотношенията си с BG-Business.EU, но няма право на никакви компенсации и обезщетения.

Ограничение на отговорността

BG-Business.EU не носи отговорност за каквито и да е щети, произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този сайт, както и за допуснати грешки и пропуски. BG-Business.EU не носи отговорност за невярна или подвеждаща информация, публикувана в сайта. Всеки потребител сам носи пълна отговорност за смисъла и верността на въведената от него информация и сам е отговорен за възприемането и интерпретирането на съдържаща се в сайта информация. BG-Business.EU си запазва правото без предварително уведомяване да прекратява и отказва регистрации на потребители, в случай че установи нарушения в изпълнението на Условията за ползване, законите на Република България или международните актове, като не дължи никакви обезщетения и компенсации.

Всички услуги, предлагани от BG-BUSINESS.EU, могат да бъдат използвани само и единствено за дейност, която не е забранена от закона.

BG-Business.EU не гарантира постоянен и безусловен достъп до сайта. Функционирането на BG-Business.EU във всеки момент може да бъде нарушено поради различни и независими от нас причини.

Потребителски съобщения и обяви

BG-Business.EU може, но не се задължава, да контролира или преглежда местата в този сайт, където потребителите публикуват съобщения или контактуват един с друг, както и съдържанието на такива съобщения. BG-Business.EU не носи отговорност за съдържанието на такива съобщения, независимо дали се налагат от законите за авторско право, или представляват клевета, конфиденциалност, нецензурен език и др. BG-Business.EU си запазва правото да премахва всякакви материали, които са неприлични, обидни или недопустими.

Отговорност за съдържанието на всеки конкретен материал носи неговият автор и/или потребителят, изпратил дадения материал.

Връзки с други сайтове

BG-Business.EU не носи отговорност за информацията, съдържаща се в сайтовете на трети лица, към които той има препратки.

Включването на препратки към BG-Business.EU е свободно.
ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.