Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3 4 5 6 7

VIP обява

Учебен център ВОЛАН

Учебен център ВОЛАН
Преподаватели-инструктори: Славка и Георги Кацарови

Учебен център ВОЛАН предлага:

* теория и управление на МПС, категория "В";
* безплатни материали;
* възстановяване на контролни точки;
* кормуване в удобно за курсиста време;
* разсрочено плащане.


АДКРЕДА ООД

Агенция за подбор на персонал.
Агенция за заетост - наемане на работа в цяла Европа:
– Търсене на работни места в чужбина.
– Директно кандидатстване по обявените позиции.
– Работа в чужбина без език!
– Започване работа - напълно безплатно!

Уеб сайт: www.adcreda.eu/bg/

Автошкола Персента / Боян Бочев

Ние сме автошкола в Пловдив, която обучава кандидат-шофьори от категория В.
Ако смятате, че е настъпил моментът да се научите да шофирате и да се сдобиете с шофьорска книжка, значи ние сме хората, които със сигурност могат да ви помогнат. Ние искаме от вас желание и мотивация и в замяна ще ви дадем качествено и ефективно обучние, гъвкав график и примамливи ценови условия, гарантирани от нашия професионализъм и безупречна репутация.

Уеб сайт: https://www.avto-shkola.bg/

Европейски образователен център Глобус

Езиков център Глобус, гр. Бургас, предлага преводи, легализации и езикови курсове.
Организираме курсове и индивидуални уроци по английски, немски, руски, италиански, френски, испански, турски и гръцки езици за начинаещи и напреднали. Ние ви предлагаме качествено обучение с преподаватели с дългогодишен професионален опит, напълно обновени интерактивни учебни зали и достъпни цени
Също така извършваме преводачески услуги на всички езици – английски, немски, руски и много други, включително и японски, китайски, индийски, узбекски, казахски и други по-редки езици в България. Легализация на дипломи, лични документи, свидетелства за брак, свидетелство за съдимост и др.

Уеб сайт: http://www.kursove-burgas.bg/

Progress Academy

Център за дистанционно онлайн обучение Progress Academy предлага професионални онлайн курсове, езиково онлайн обучение, компютърни курсове и други.

Уеб сайт: htpp://progress-academy.bg

Вижън Т ЕООД

Основана през 2002 г. , фирма Вижън Т бързо се превръща в лидер в предоставянето на бизнес консултации, професионални курсове и обучения за мениджъри. Ние се специализираме във фирмените тренининги и бизнес коучинга, който е идеален метод за постигане на желаните резултати от мениджъри на всякакво ниво. Ние ще Ви предоставим професионални обучения, които ще развият Вашите умения за продажби, както и преговори и обслужване на клиенти. Нашият екип е съставен от професионалисти с дългогодишен опит на ръководни позиции в големи компани. Поради тази причина, Вие и Вашият бизнес напълно може да ни се доверите и да бъдете сигурни, че ние ще ви предоставим само най-качествени услуги, целящи да развият бизнес дейността Ви.

Уеб сайт: http://www.vt-bg.com/

Художествена академия във Варна

Художествена школа в гр. Варна. Уроци по рисуване и живопис за възрастни и деца. Обучение за начинаещи и любители на живописта. Писането на картини по поръчка съвместно с учениците.
Занятията се провеждат от професионални художници, които са членове на разнообразни художествени съюзи и постоянни участници в изложби в България и други европейски страни.
Обучението е изградено на принципа „от простото към сложното“ затова при нас е ефективно дори обучението от нулата.

Уеб сайт: http://art-education.eu/

Курс за професионална компетентност

Провеждане на курсове и издаване на сертификат за професионална компетентност, която е необходима за придобиване на карта за квалификация на водача. Карта на водача е задължителна за всички професионални шофьори на пътници и товари.

Уеб сайт: http://profesionalnakompetentnost.com

NO BOX BULGARIA ЕООД

No Box е консултантска компания, специализираща в разработване на проекти и инициативи в социалната сфера и фасилитиране на работни процеси и процеси на учене за институции, неправителствени организации и бизнеси.

Името ни е пряко свързано с философията ни. В No Box винаги се стремим да мислим „извън кутията“, да предлагаме смели и креативни решения, нови подходи и методологии за работа, защо не и идеи, които някои могат да приемат за „налудничеви“. Елате с нас извън кутията – там има цял един безкраен свят!

Уеб сайт: http://www.nobox.bg/

Уроци по рисуване в София - Силвия Ганчева

Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София.
Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната художествена академия/1 - ви изпит/, подготовка за 2 - ри изпит по специалността в НХА - живопис, графика, мода, плакат, книга и печатна графика, рекламен дизайн, реставрация; подготовка на портфолио за ВУЗ в чужбина, НБУ, подготовка за ТУ, УАСГ и СУ-изобразително изкуство. Уроците се провеждат през събота и неделя.
Общ курс по графика, живопис и скулптура за деца през седмицата.
Обучението се провежда в малки групи до 6 човека в творческа и спокойна атмосфера в ателие в близост до метростанция Младост 1. Отстъпки при месечно заплащане.
За повече информация : http://silviagancheva.com/

Уеб сайт: http://silviagancheva.com/


Страница 1 2 3 4 5 6 7

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.