Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3 4

CredX Bulgaria

Български сайт за сравнение на заем

Уеб сайт: https://credx.eu/bg/

Бизнес директория

Бизнес каталог на фирмите в България

Уеб сайт: http://yellowpages.bg

РУМЕНЕКС ИН ООД

РУМЕНЕКС ИН ООД
RUMENEX.COM системи за сигурност ; хотелски брави и системи ; пожароизвестителни системи ; компютърни мрежи ; видеонаблюдение

Уеб сайт: www.rumenex.com

VTA Security СТАРА ЗАГОРА

Уважаеми съграждани, охранителна фирма ВТА Секюрити Стара Загора осигурява професионална охрана за фирми и физически лица, стационарна - жива охрана на търговски обекти, складови бази, земеделски площи, частни имоти и вилни зони, охрана чрез камери за видео наблюдение, GPS проследяване и СОТ охранителни системи за Стара Загора и околността - http://vtasz.com

Уеб сайт: www.vtasz.com

Синдром на Даун

Сдружение на родителите на деца със Синдром на Даун е единствената легитимна нестопанска организация в България, която защитава интересите и отстоява правата на хората със Синдром на Даун.

Уеб сайт: http://downsyndrome.bg

Уеб Моушън ООД

Водещите новини от България и света събрани на едно място. Ако искате да сте информирани относно събитията от България и света Ви представяме нашия новинарски сайт. Сайтът съдържа RSS новини от различни източници, като сме изпълнили условията за ползване на тези RSS емисии, като сме посочили източника и сме дали линк към оригиналната новина. RSS новините се обновяват постоянно и така Ви осигуряват последните емисии новини.

Уеб сайт: http://logbg.info/

Психотест София за шофьори

Извършване на психологически изследвания за професионални шофьори, шофьори на такси и шофьори с кат. C, C+E, D, D+E.
Провеждане на психотест за шофьори в град София при най-добра цена и условия.

Уеб сайт: http://psihotestsofia.com

АСУС ООД

Агенция за сградно управление и сигурност /АСУС /ООД е новаторска компания, предлагаща комплексни услуги в сферата на сградното управление и сигурността, позната с търговските си марки САТИС МЕНИДЖМЪНТ и САТИС СЕКЮРИТИ.
Предлаганите от нас услуги включват: професионален домоуправител и касиер, почистване на сгради и офиси, управление и поддръжка на жилищни комплекси и офиси, поддръжка на общи части и зелени площи, физическа охрана, СОТ и паник бутон, видеонаблюдение, охранително наблюдение в реално време и други.

Уеб сайт: http://satisbg.com/

Sirma Business Consulting

Сирма Бизнес Консултинг (http://www.sirmabc.com/) е компания от групата на Сирма Груп Холдинг (наброяваща повече от 450 човека), специализирана в предоставянето на консултантски услуги и ИТ решения за целия спектър на банковите и финансови операции. Сирма Бизнес Консултинг развива уникален бизнес модел на консултиране в сферата на банковите системи, банкирането на дребно, регулаторната обезпеченост и управлението на риска. В компанията работят 50 специалисти, повече от които са бивши банкови и финансови служители с дългогодишен опит. Сирма Бизнес Консултинг си сътрудничи активно с водещите фирми в бранша и е основен партньор на Балканския полуостров на Oracle Financial Services. Екипът на Сирма Бизнес Консултинг е участвал в многобройни внедрявания на почти всички континенти, а работата му се отличава с ангажираност към проблемите на клиентите, комбинирайки иновативен подход и изпитани технологии.

Уеб сайт: sirmabc.com

Официален развъдник за Голдън Ретривъри Чарм Степ

Чарм Степ е официално регистриран развъдник за голдън ретривъри, гр София, с уеб адрес: http://charmstep.com.
Всички наши кучета са с отлични здравни изследвания, покриващи изискванията на Български Голдън Ретривър Клуб. Ние сме един от първите регистрирани и функциониращи развъдници за голдъни в България.
Развъждаме здрави и красиви кучета в съответствие с изискванията на Български Голдън Ретривър Клуб, Българска Федерация по кинология и Международната Федерация по кинология.
Нашите кучета са преди всичко домашни любимци, но също и шампиони от изложбените рингове. Посетете нашия сайт или ни намерете във ФБ.

Уеб сайт: http://charmstep.com/


Страница 1 2 3 4

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.