Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2

Vsichkopodnaem

При изгодни условия доставяме на клиента различна техника и инструменти под наем, обучение, консултации.
Създадохме ВСИЧКО ПОД НАЕМ (www.vsichkopodnaem.com), като специализиран сайт за предоставяне на услугата МАШИНИ ПОД НАЕМ.
На него ще откриете множество техника и инструменти с различна функционалност и предназначение - от такива, предназначени за домашни майстори, до техника технологии за професионалисти. При нас ще откриете разнообразие от пособия за различни технологии на почистване и строителство, градинарство и ремонти - от пясъкоструйка под наем до генератор за ток под наем.
Предлагаме и за вашето удобство-ПЪТНИЧЕСКИ И ТОВАРНИ БУСОВЕ ПОД НАЕМ

Уеб сайт: http://www.vsichkopodnaem.com

MOTO-PFOHE Rent a Car

MOTO-PFOHE Rent a Car e една от водещите компании за отдаване на нови коли под наем в София и България. Като част от групата на „MOTO-PFOHE” – официален вносител на автомобилните марки, Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, ние се отличаваме с високо ниво на професионализъм, гъвкаво и коректно обслужване на нашите клиенти.

Разполагаме с изключително богат автопарк, като всички автомобили под наем в него са поддържани в перфектно техническо състояние, което гарантира Вашето сигурно и надеждно пътуване. Независимо дали се нуждаете от товарен ван под наем или колa в икономичен, компактен, стандартен или луксозен автомобил, ние можем да Ви предложим оферта която е изцяло съобразена с Вашите възможности, необходимости и предпочитания.

Поставяйки изискванията на нашите клиенти на първо място, основната ни цел е да направим Вашето пътуване изгодно, бързо и удобно.

Уеб сайт: http://www.rentacar.motopfohe.bg

Айван кар ЕООД

Айван кар" е фирма за коли под наем с местонахождение в Пловдив. От нас може да наемете изгодни автомобили под наем, като ще ги доставим за Вас до всяка точка на страната. Предлагаме и изгодни трансфери до гари и летища.

Уеб сайт: http://aivancar.com/

Veger Rent a Car

Veger Rent a Car е фирма с многогодишен опит в сферата на отдаване на коли под наем в България.
Фирмата предлага автомобили под наем от класове Мини, Икономичен, Компактен, Стандартен, Семеен и 4х4, както и бусове. На разположение на нашите клиенти е и богата гама от луксозни автомобили под наем, което съществено ни отличава от останалите фирми в този бранш.
Освен кола под наем, Veger Rent a Car осигурява и трансфери до Варна, Бургас, Пловдив, Русе и всяка друга желана дестинация, осъществявани от професионални, висококвалифицирани шофьори, осигуряващи едно спокойно и безопасно пътуване.

Уеб сайт: http://vegercarrental.com/bg

Rentacar-Sofia

http://rentacar-sofia.com/

Рент а кар в София - коли под наем в София - изгодно, с безплатна доставка и вземане от адрес в София. Коректно и любезно обслужване и изгодни цени за всички коли под наем.

Уеб сайт: http://rentacar-sofia.com/

Товарни таксита"Сливен"-0884 526 999,Пренасяне на багаж

Транспорт на товари до 5 тона.
Преместване на нов адрес на обзавеждане от домове и офиси.
Цялостна организация по пренасянето.
Подготвена бригада от опитни товарачи.
Демонтаж и опаковане на мебели.
Качване на багажа до етажа.
Бързина и коректност.


Mitch&Co-Travel

Транспорт - Коли под наем - Трансфери
Евтин и комфортен трансфер от летище София до Банско, Боровец и обратно.
Ние предлагаме разнообразие от транспортни услуги, стремейки се да удовлетворим изискванията на всеки клиент.
Аерогара София транспорт, Трансфери до/от София, Зимни курорти, Черноморски курорти, Спа курорти, Гранични и Трансгранични Трансфери, коли под наем.

Уеб сайт: http://www.mitch-transferbg.com/

Car Hire Varna - наем на автомобили

Car Hire осигурява посрещане на летище Варна и Бургас; трансфери до Слънчев бряг, Бургас, Созопол, Албена; коли под наем.

Уеб сайт: http://www.carhire-varna.com

Veger car rental company

Фирма Veger rent a car оперира с голям автопарк от автомобили, за отдаване под наем по-голямата част от които са произведени през 2008 и 2009 година. Нашата политика е насочена към предлагането на качествено и коректно обслужване на нашите клиенти като отговаряме на техните изисквания с качествени автомобили под наем на ниски цени.

Уеб сайт: http://www.vegercar.com

Teodor Tours - rent a car & travel services.

Teodor Tours е семейна rent a car компания за коли под наем в София. Предлагаме качествени и коректни rent a car услуги в София - от икономични градски коли под наем в София до 4х4 джипове под наем и висок клас автомобили автоматик за рент а кар. И всичко това на едни от най-изгодните цени за наем на кола в България.

Уеб сайт: rentacar-tt.com


Страница 1 2

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.