Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3

АДКРЕДА ООД

Агенция за подбор на персонал.
Агенция за заетост - наемане на работа в цяла Европа:
– Търсене на работни места в чужбина.
– Директно кандидатстване по обявените позиции.
– Работа в чужбина без език!
– Започване работа - напълно безплатно!

Уеб сайт: www.adcreda.eu/bg/

Iamfree.pro

Iamfree.pro е онлайн платформа за обяви, в която може да споделите от какво имате нужда и да намерите бързо изпълнител. Ако пък търсите интересна задача – предлагаме различни обяви за пазаруване, детегледачки, майстори, програмисти и обучаващи. Ако търсите изпълнител публикувайте обявата си безплатно при нас.
Регистрирайте се в платформата ни: http://iamfree.pro/

Уеб сайт: https://iamfree.pro/

Хелп 24 ООД

Хелп24 ООД е вписана в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане.Предлага болногледачи и социални асистнти на клиентите си в България и Германия.Пребиваването в Германия е с А1 формуляр, който легализира престоя и работа на служителите ни и осигурява необходимата социална сигурност.Мисията ни е да помагаме на възрастните хора в тяхното обгрижване, както и да сме надежден и сигурен партньорза техните семейства.Ние сме директен работодетел за социални асистенти и болногледачи в Германия.

Уеб сайт: www.help24.bg

"UNITED PARTNERS HR"

Юнайтед Партнърс Ейч Ар" e лицензирана българска фирма, която предоставя работа в областта на социалната дейност в Германия и Англия, строителството и горско стопанство в Швеция, Англия, Финландия и други европейски страни. Компанията е регистрирана под № 1903 от 14/07/2015 г. за извършване на посредническа дейност по наемане на работа в чужбина. Всички партньори, с които сме в тясно сътрудничество, притежават съответните лицензи и разрешителни за извършване на съответната дейност.

В "Юнайтед Партнърс Ейч Ар":
• Обръщаме специално внимание на всеки кандидат;
• Оказваме съдействие при кандидатстване за дадено работно място;
• Подпомагаме личностното и професионално развитие на кандидатите посредством специализирани програми за квалификация и преквалификация;
• Сключваме трудов договор и съдействаме за издаването на всички необходими документи за работа в чужбина;
• Поддържа

Уеб сайт: www.unitedpartnershr.eu

Radioactive International Recruitment Ltd. (RIR)

Рейдиоактив Интернешънал Рекрутмънт е компания занимаваща се с международен подбор на кадри за клиенти, както в България, така и чужбина. Ние сме екип от професионалисти, обединени от общата цел да предоставим на своите кандидати за работа разнообразен набор от предложения и нови хоризонти за професионално развитие в редица страни по света.

Уеб сайт: https://rir.bg/

IG Provide

„IG Provide LTD“е бързо развиваща се агенция за подбор на персонал.Ние сме официално лицензирани със лиценз издаден от агенцията по заетостта със номер – № 2159 / 30.11.2016 г.

Нашият екип създаде IG Provide, за да бъде в помощ на търсещите работа в чужбина. Всеки един от екипът на нашата агенция е работил в чужбина и разбира за трудностите при намиране на работа и квартира там. При нас Вие ще получите безплатни съвети,подкрепа и помощ при настаняване и намиране на работа. Ние сме готови да откликнем в най-кратък срок на молбата Ви за работа, като намерим най-подходящата за Вас оферта за работа.

Уеб сайт: www.ig-provide.com

Мадисън България подбор на персонал

Предлагаме услуги по подбор на персонал. Специализирани сме в сферата на ИТ и маркетинга.

Уеб сайт: www.hr.madisonbulgaria.com

Сити Локс Еоод

Аварийна ключарска помощ!Денонощно!

Уеб сайт: http://www.citylocks.eu

Medic Recruitment S7

„S7 Recruitment” е водеща компания за подбор и пласиране на медицински персонал от България, с желание за развитие и в други страни. Ние сме специализирани в индивидуално обслужване и ефективно подбиране на персонал.


Ние се фокусираме върху идентифицирането на личните и професионални цели на всеки кандидат, и се стремим да намерим подходящото работно място от един широк кръг от предложения за работа на разположение.

Кандидатите и нашите клиенти ни оценяват заради бързите и надеждни услуги, които предлагаме. За нас ще бъде голямо удоволствие да докажем и на Вас, че сме ангажирани с нашето мото.

История:

„ S7 Recruitment” е просперираща компания, която помага на медицинските институции в хода на подбор на професионален медицински персонал, който да задоволи всеки тип нужда. Винаги сме фокусирани върху резултатите и се гордеем с нашите отлични услуги. В същото време демонстрирахме едно високо ниво на професионализъм, който е помогнал на много лекари да си намерят желаното р

Уеб сайт: http://medicjobs7.com/index.php/bg/

First Online Solutions

First Online Solutions е международна компания с главен офис в град Варна, разполагаща със 7 отдела - IT, SEO, Маркетинг, Финанси, Продажби, Клиенти и Човешки ресурси. First Online Solutions Bulgaria предлага на своите служители:
- Гъвкаво работно време
- Бонусна система
- Фирмени обучения
- Командировки
- Стаи за отдих и игри
- Тийм-билдинги
- Състезания
- Фитнес и други

Уеб сайт: http://www.1stonlinesolutions.bg/karieri/


Страница 1 2 3

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.