Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3 4 5

Cosmos Logistics Ltd

Cosmos Logistics Ltd. | Транспортни услуги в страната и чужбина, Складиране и логистика, Морски и Речен Транспорт

Уеб сайт: http://www.cosmoslogistics.eu

МИТ 2007

Фирма „МИТ 2007“, разполага с голям екип от хора с опит в сферата на преместването и транспортирането на: машини, багажи, мебели, транспорт на тежки гаражни клетки, контейнери, дърво и метало-обработващи машини. Извършваме услуги с кранове и автокранове. Ако търсите транспортни услуги за София, България, Румъния, Гърция, Сърбия или Македония - ние сме разумен и практичен избор.

Уеб сайт: http://transportni-uslugi.net/

НСЕВ ШИПИНГ ЕООД

НСЕВ ШИПИНГ EООД - нова компания на Българския пазар, оперираща в сферата на транспортните услуги на глобално ниво.Работим с надеждни партньори, което ни предоставя възможност да организираме транспорт от и до всяка една точка на земното кълбо.
Сертифицирани сме по ISO 9001:2008 и залагаме на непрекъснат стремеж към подобряване качеството/сигурността и акуратността на предлагания от нас спедиторска услуга.
В най общи линии предлагаме:
• Пристанищна обработка, морски, сухопътен и интермодален транспорт
от врата до врата до всяка точка на слета- групажен (LCL,LTL) или за комплектни товари (FCL, FTL)
• Обработка на товари, митническо представителство и контейнерен сервиз в качеството си на NVOCC през пристанища- Варна, Бургас, Констанца (Мидия и Мангалия)
• Авиотранспорт през Летище София /SOF/ и Букурещ /OTP/ от/до всяка точка на света
качествена и своевременна логистична услуга и решение във връзка с Ваши доставки и експедиции
• Митническо посредничество

Уеб сайт: http://www.nsew-shipping.com/

AFBSPED

ЕЙЕФБИСПЕД ЕООД е агенция за митническо обслужване и спедиция.
Нашите усилия са насочени изцяло към клиента. Получавате необходимото внимание и пълноценно обслужване, като се стремим максимално да облекчим работата Ви. Нашият екип, от високо квалифицирани специалисти, може да Ви предложи всички услуги свързани с вносно-износни митнически операции. Осигуряваме пълно митническо представителство. Ние можем да Ви изготвим всички необходими документи, касаещи митническото оформяне - транспортни документи, EUR 1, сертификати и удостоверения, митническо складиране, транзит, подаване на документи по електронен път,консултации по вносно-износни операции, интрастат декларации. В услуга на Вашите дейности, фирмата ни има договорни отношения със Свободна зона - Русе ЕАД.

Уеб сайт: http://www.afbsped.com/

Транспортни Услуги Пловдив - Разтранс ЕООД

Транспортни Услуги Пловдив - Разтранс ЕООД предоставя сигурни и надеждни транспортни услуги и логистични операции на широк кръг клиенти от различни сфери на търговията и индустрията в Пловдив и региона. Всеки ден се стараем да разбираме бизнеса на нашите клиенти по-добре и като резултат да предоставим правилната комбинация от хора, активи и идеи.

Уеб сайт: http://raztrans.bg

АМА ТРАНСПОРТ ЕООД

АМА Транспорт е компания предлагаща качествени решения в сферата на вътрешен и международен товарен транспорт, както и в сферата на международна спедиция по суша.

Уеб сайт: http://www.ama-transport.com/

АСЕНОВ ЕООД

Търговия на едро + доставка във всяка точка на България.
Въглища - Донбаски, Брикети, Брикети валцови и Антрацитни
Дърва за огрев - Акация, Дъб и Бук
Екобрикети - Слънчоглудови и Дървесни
Пелети - Широколистни клас Б и Слънчогледови
Стройтелни материали - Преработен дървен материал,тухли, цигли цимент и др.
Транспортни услуги от два до двадесет и пет тона с гондали, бордави ремаркети и шубоудинг.
За въпроси и договаряне на посочените телефони...
Разполагаме с две складови бази в гр. Свищов и в гр. Павликени

Доставката на въглища в насипно състояние е с гондоли от 22 тона до 25 тона на курс. Пакетирани в чували - договаря се предварително по колко килограма в чувал - редим на палети по един тон с бордово ремарке при доставка са до 24 тона на курс.
Дървата са на кубик от 50 до 60 кубика на курс.
Екобрикетитие са на пале от 970 до 1100 кг. или в чували по 20 кг.
Пелетите са в биг бег по 500 кг. или в чували по 15 кг наредени на евро пале 1050 кг.

Уеб сайт: asenov.bg

Унипарк Варна

Логистичен парк Унипарк се намира на 12.5 км. от град Варна, на самата магистрала Варна – София. Логистичният парк е на отстояние 900 м. от магистралата, като транспортният възел позволява директна връзка и в трите основни посоки: на изток магистрала Хемус, към Варна, на Запад магистрала Хемус към София и на юг- пристанище Варна запад и промишлената зона на Варна.
Компанията, която по същество е Third party logistics provider (логистична компания – трето лице), предлага множество логистични услуги на клиентите си като – куриерски услуги, транспорт, складиране, мениджмънт на инвентаризацията, спедиция. По същество услугата включва съхранение и доставка на стоки от едно място на друго.

Уеб сайт: http://www.unipark.bg/

Хамали Оникс

Хамали Оникс е фирма с дългогодишен опит в областта на транспортните и хамалски услуги базирана в София. Наш основен приоритет са ниските цени и доброто качество на нашите услуги, които ни помогнаха да се утвърдим като една от добрите фирми за преместване в София. Извършваме още товарни транспортни услуги, пренасяне на багаж, лични вещи, обзавеждане, оборудване и други. Доставки на товари до всички точки на България.

Уеб сайт: http://hamali-onyx.alle.bg

Мицов ЕООД

Ние осигуряваме навременно подаване на автомобили за комплектни и групажни товари по релации България, Русия, Украйна, Молдова, Сърбия и Европейски съюз(Румъния, Полша, Австрия и др.). Предлагаме отлични цени, спазваме сроковете за доставка, разполагаме с всякакви камиони и поемаме изцяло организацията на доставките Ви. Работим със собствен транспорт както и с над 50 местни и чуждестранни превозвачи, доказали своята стабилност, надеждност и коректност, оборудвани със съвременен автомобилен парк, включващ всички изисквания на нашите клиенти. Всички превози са под покритието на Генерална застраховка (Отговорност на превозвача) по Конвенция CMR.. Всички превози са под покритието на Генерална застраховка (Отговорност на превозвача) по Конвенция CMR.

Уеб сайт: http://www.micov-bg.com/


Страница 1 2 3 4 5

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.