Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Петроник Груп ООД

„ПЕТРОНИК ГРУП ООД” разполага с оборудвана линия със статут ВТОРА категория за извършване на периодични годишни технически прегледи на следните видове ППС:

Лек автомобил
Лек автомобил /джип/ 4х4
Таксиметров автомобил
Товарен автомобил до 3,5 тона
Ремарке с допустима максимална маса 0,75 тона
http://petronikgroup.com/

Уеб сайт: petronikgroup.com

Автосервиз MAS Монтана

Сервиз MAS Монтана е специализиран в услуги като: реглаж на преден и заден мост. Той е оборудван със съвременни технически средства и 3D стенд,с който се осъществява проверката на геометрията на автомобила. В нашия сервиз извършваме ремонт на Ауди, БМВ, Мерцедес, Опел и Фолксваген и други марки автомобили. Работим като доверен сервиз на големите застрахователни компания като ДЗИ, Алианц, Лев Инс, ОЗК, Булстрад.

Уеб сайт: http://mas.bg/

Пътна Помощ София

Предлагаме специализиран превоз и репатриране на леки и тежкотоварни автомобили и техника от цяла Европа с професионални и модерни камиони за Пътна Помощ.

Уеб сайт: http://www.avtoserviz-putnapomosht.com/

TUNINGMYSTYLE

Ние от TUNINGMYSTYLE предлагаме оптичен тунинг, качествени тунинг аксесоари от водещи полски, германски и тайвански производители. Обхвата от предлаганите от нас тунинг авточасти непрекъснато се разширява, а с това и доволните клиенти стават все повече и повече.
Колектива ни е изграден от специалисти в областта на тунинговането.
В процес на работа изградихме работен процес, които гарантира високо качество на обслужване. Непрекъснато се стараем да задоволяваме всяко едно предпочитание на нашите клиенти, като предлагаме гъвкави условия във всяко едно отношение.

Уеб сайт: http://tuningmystyle.com/

Турбо Сервиз ЕООД - ремонг, рециклиране и диагностика на турбокомпресор, безплатна диагностика на турбо от TurboServiz.com

Турбо Сервиз ЕООД e специализиран сервиз за ремонт, диагностика, профилактика и продажба на турбокомпресори за всички двигатели с вътрешно горене. Предлагаме професионално обслужване на турбокомпресори от марките Garrett, Holset,Toyota, IHI, Borg Warner, KKK,Schwitzer, Mitsubishi и CZ Strakonice. Работим със световно утвърдени с качеството си марки. Разполагаме с квалифицирани работници и услугите се извършват с гаранция. Също така предлагаме нови турбокомпресори. Безплатна диагностика на турбокомпресор. Добри цени! Стремим се да задоволим максимално нуждите на българския потребител и да дадем надежда и дълъг живот на вашия турбокомпресор. Работим с цялата страна.

Уеб сайт: http://turboserviz.com

Апекс Сервиз

Апекс Сервиз - подемно транспортна и складова техника - мотокари, електрокари, газокари, сервиз и резервни части.

Уеб сайт: http://www.apexservice.net

Супер Дизел - Super Diesel

Сервизът Супер Дизел е създаден от Цветан Цветанов през 1990 г. В началото се помещава в личния му гараж в кв. Драгалевци на ул.”Христина Морфова” №1 и разполага с един изпитателен стенд и един сътрудник. През 1999 г. се премества в нов и просторен сервизен комплекс изграден по всички изисквания за диагностика и ремонт на дизелова техника по технология на производителя. В момента сервизът разполага с 10 изпитателни стенда от последно поколение с висока прецизност на измерванията и регулировките гарантираща оптимална работа на двигателя съобразена с високите изисквания наложени от Euro нормите за вредни емисии.

Уеб сайт: http://superdiesel.bg/

Кандус-2 ООД

Сайтът Автосервизи в Пловдив е част от веригата сайтове, даващи информация за автогари, автокъщи, автосервизи, адвокати, аптеки, градски транспорт, ж.п. гари, таксита и други в Пловдив.

Уеб сайт: http://plovdiv-avto.blogspot.com/

градушка ком

Новата PDR-Технология предлага на вашето внимание най-добрият и ефективен начин за заличаване от повърхността на вашия автомобил на щети, причинени от градушки. Всички сме виждали какво представляват белезите по автомобилите от градушка и всички знаем колко са неестетични.
По тази причина, новата PDR-Технология предлага решение на този проблем. При нас ще можете да заличите леки козметични дефекти и то без да се налага допълнително боядисване.
Работи се с най-нова и модерна техника, която може да направи чудеса с вашия засегнат автомобил.
За да научите повече за тази технология и за цените при нас, посетете gradushka.com и се уверете сами в това, което предлагаме.

Уеб сайт: http://gradushka.com/

МОБИЛ

Желаете ли да спестите средства за поддръжка на фирмените автомобили? Ние в МОБИЛ сме Вашето решение:

- Ще Ви посетим на място!
- Ще извършим одит на автопарка:
Ще прегледаме всички документи на автомобилите и ще проследим техните срокове;
Ще извършим одит на техническото състояние на автомобилите
- Ще Ви предоставим доклад с прогнозиране и планиране на поддръжката на автомобилите;
- Ще извършим необходимите ремонти след одобрение от Ваша страна;
- Ще планираме заедно бюджета на отдела "Автопарк" за годината.
- Ще имате стабилен партньор, на който можете да разчитате да намалите разходите по експлоатацията на автомобилите.

Уеб сайт: www.mobilbg.eu


Страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.