Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3 4

Vsichkopodnaem

При изгодни условия доставяме на клиента различна техника и инструменти под наем, обучение, консултации.
Създадохме ВСИЧКО ПОД НАЕМ (www.vsichkopodnaem.com), като специализиран сайт за предоставяне на услугата МАШИНИ ПОД НАЕМ.
На него ще откриете множество техника и инструменти с различна функционалност и предназначение - от такива, предназначени за домашни майстори, до техника технологии за професионалисти. При нас ще откриете разнообразие от пособия за различни технологии на почистване и строителство, градинарство и ремонти - от пясъкоструйка под наем до генератор за ток под наем.
Предлагаме и за вашето удобство-ПЪТНИЧЕСКИ И ТОВАРНИ БУСОВЕ ПОД НАЕМ

Уеб сайт: http://www.vsichkopodnaem.com

Парти бус | Party Bus Sofia

Оригинална идея за ергенско парти, моминско парти или друг личен повод. Party bus Sofia (парти бус) и лимозини под наем. Танцьорки, стриптизьорки, момичета и парти програма.

Уеб сайт: http://party-bus.bg/

Veger Rent a Car

Veger Rent a Car е фирма с многогодишен опит в сферата на отдаване на коли под наем в България.
Фирмата предлага автомобили под наем от класове Мини, Икономичен, Компактен, Стандартен, Семеен и 4х4, както и бусове. На разположение на нашите клиенти е и богата гама от луксозни автомобили под наем, което съществено ни отличава от останалите фирми в този бранш.
Освен кола под наем, Veger Rent a Car осигурява и трансфери до Варна, Бургас, Пловдив, Русе и всяка друга желана дестинация, осъществявани от професионални, висококвалифицирани шофьори, осигуряващи едно спокойно и безопасно пътуване.

Уеб сайт: http://vegercarrental.com/bg

Rentacar-Sofia

http://rentacar-sofia.com/

Рент а кар в София - коли под наем в София - изгодно, с безплатна доставка и вземане от адрес в София. Коректно и любезно обслужване и изгодни цени за всички коли под наем.

Уеб сайт: http://rentacar-sofia.com/

БАЛКАН НЕТ ЕООД

"Балкан-Нет" е дългогодишният лидер в отдаване под наем на автомобили в Източна България. За своите клиенти ние предлагаме точната кола на точното място.Фирмата се занимава и със строителство и инвестиции, и с отдаване под наем на апартаменти в центъра на гр.Бургас.

Уеб сайт: www.balkan-net.com

Sofia rent a car

Sofia rent a car - предлага коли под наем на добри цени. Изключително голямо разнообразие от малки, икономични и компактни, до по-големи и луксозни автомобили.

Уеб сайт: http://sofia-rent-a-car.com

София Рент А Кар

Ако търсите фирма, от която да си наемете автомобил за ден, седмица или месец, Sofia Rent A Car предлага много гъвкави възможности според нуждите ви. Разбира се, когато наемете кола за повече време това със сигурност означава и че ще получите отстъпка от цената на услугата, която ползвате.

Уеб сайт: http://sofiarentacar.bg/

Гор-Кар ЕООД

"Gor Car" LTD е компания за автомобили под наем в Пловдив - България.

Ние предлагаме всичко, което може да се наложи за перфектно пътуване - сигурност, безопасност и комфорт. Пълна застраховка,без лимит на изминалите километри и възможност за ползване на автомобила извън границите на Р.България.

Допълнителни услуги като GPS навигация, доставка на автомобил или мини ван на всяко място в България – летище, хотел, или адрес и личен шофьор при нужда.

За всякакви въпроси или заявки, ние винаги сме на ваше разположение.

Уеб сайт: www.gorauto.com

ВАРНА КАР РЕНТАЛ ООД

ВАРНА КАР РЕНТАЛ отдава леки автомобили под наем, 6+1 – 20-75 лв/ден, депозит, безплатна доставка при повече от 2 дни, каско, винетка. Безплатна доставка до летище Варна.

Уеб сайт: http://varna-car-rental.com/

Vivaldi Limousines

Официален представител на най-голямата компания за лимузини под наем в България - San Diego Limousines. Наеми от 149 лева, почасови пакети от 80 лева/час. Огромен избор от лимузини.

Уеб сайт: http://vivaldi-bulgaria.com


Страница 1 2 3 4

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.