Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

АСУС ООД

Агенция за сградно управление и сигурност /АСУС /ООД е новаторска компания, предлагаща комплексни услуги в сферата на сградното управление и сигурността, позната с търговските си марки САТИС МЕНИДЖМЪНТ и САТИС СЕКЮРИТИ.
Предлаганите от нас услуги включват: професионален домоуправител и касиер, почистване на сгради и офиси, управление и поддръжка на жилищни комплекси и офиси, поддръжка на общи части и зелени площи, физическа охрана, СОТ и паник бутон, видеонаблюдение, охранително наблюдение в реално време и други.

Уеб сайт: http://satisbg.com/

Агенция за сградно управление и сигурност ООД

„Агенция за сградно управление и сигурност” ООД предлага комплексни услуги в сферата на сградното управление, сигурността и GPS системи за логистичен контрол, като пълна съвкупност от дейности или отделни категории услуги.
Фирмата предлага:
- Услуги в сферата на сградното управление: професионален сграден управител, почистване, поддръжка на общите части на сградата, дребни ремонти, борба с вредители и дезинфекция, управление на собственост, контрол на достъпа, видео наблюдение и портиерна служба.
- Услуги в сферата на охранителната дейност: физическа охрана на сгради, съоръжения, предприятия, технически средства за охрана, системи за видео наблюдение, системи за контрол на достъпа и работното време, системи за пери метрова охрана и физически средства за защита.
- GPS/GSM системи за логистичен контрол: способстващи за оптимизация работата в звена механизация и автотранспорт. Системата има възможност за следене на всички параметри, като позиция, маршрути, разход на гориво, работа .

Уеб сайт: http://www.asusvn.com


ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.