Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3 4 5 6

Раев Строй

„РАЕВ СТРОЙ“ ЕООД е съвременна строително-търговска компания, която от създаването си се рaзвива и усъвършенства в различни направления на строителството:
- строителство и строително – монтажни дейности в жилищното, промишленото и гражданското строителство;
- изграждане и реконструкция на водопроводни и канализационни мрежи;
- текущо поддържане и ромонт на сгради;
- саниране на сгради;
- търговия със строителни материали.
Политиката на „РАЕВ СТРОЙ” е към бързо и качествено изпълнение на поетите ангажименти - оптимизиране на дейностите, ефективно използване на материалите, човешките и финансовите ресурси и капитали. Фирмата се стреми за високо качество на строителния процес в безопасна работа и защита на околната среда, съобразно потребностите на клиентите, дружеството и заинтересованите страни.

Уеб сайт: http://raev.org/

Кописет

„Кописет” е основана през 2008 г. с основен предмет на дейност продажба и сервиз на офис техника, компютри, копирни машини, изграждане на системи за видеонаблюдение.
Целта на фирмата е да предложи цялостни ИТ решения за дома или офиса и да осигури професионална поддръжка и сервиз.
Екипът на „Кописет” е съставен от млади и амбициозни специалисти, които да отговорят на възникващите в офиса или дома софтуерни и технически въпроси. В състояние са да ви помогнат при избора на продукт и да ви предоставят консултация и обучение за нововъведенията в ИТ сектора.Политика на фирмата е качествено и своевременно обслужване като за всеки отделен клиент предлагаме персонално техническо решение.

Уеб сайт: http://copyset-bg.net/

Solo Fashion

Електронен магазин за италиански маркови дамски дрехи на най-добра цена. Блузи, гащеризони, дънки, маратонки, къси панталони, бодита, клинове, потници и много други дамски дрехи. Само най-доброто на най-добрата цена.

Уеб сайт: https://solo-fashion.com/

Риболовен магазин Риболовец

Онлайн риболовен магазин за спортен и професионален риболов. Риболовни принадлежности на атрактивни цени: въдици, влакна, плувки, куки, захранки, тролинг, облекло, макари. Богат набор риболовни аксесоари и оборудване. Магазин в Сливен

Уеб сайт: http://ribolovenmagazin.bg/

ДОРИС ООД

Пътувания и екскурзии в страната и чужбина.

Уеб сайт: http://www.doris-bg.com/

Магазин " Дивани " Сливен

Магазин „ДИВАНИ“ Сливен ще Ви предложи най-доброто решение за вашият интериор. Проектант ще Ви предостави идеи за довършителния ремонт до последният детайл в обзавеждането.

Магазин ДИВАНИ е вече официален дистрибутор и на DOGTAS! Заповядайте за поръчки на стилни мебели, само за ценители.

Доверете се на италианското умение за мека мебел. Ние ще Ви последваме и в най-екстравагантния стил.

Доставка до всяка точка на България.

За специални клиенти-специални оферти!

Следете нашите горещи предложения на месеца.

Вашите запитвания онлайн – 24 ч., седем дни в седмицата. Гарантиран отговор до 24 ч.

Ние работим за ВАС!


Obuvki.moda

Електронен магазин за обувки на най-добра цена. Реплика на маркови обувки на най-ниски цени. Дамски обувки, чанти, портмонета, бижута, елегантни обувки, ежедневни обувки, обувки на платформа.

Уеб сайт: http://obuvki.moda/

LYNX Data Systems LTD

LYNX Data Systems ЕООД е специализирана в областта на Информационните технологии, телекомуникациите и софтуерните разработки. Ние предлагаме решения на нашите клиенти за всеки проблем във всеки бизнес. Чрез създаване на специализирани уеб - приложения и софтуерни продукти ние помагаме на бизнеса на нашите клиенти да повиши продуктивността си.
Ние развиваме дейността си в сферата на изграждането, управлението и интегрирането на телекомуникационни мрежи и съоръжения. Изграждане и поддръжка на сървърни помещения и центрове за данни. Проектиране на VOIP – IP PBX телефонни централи за обслужване на малки и големи предприятия и „call центрове“. Изграждане и поддръжка на корпоративни мрежи, както и големи корпоративни и административни структури и много други. Дължим успеха си на лоялните клиенти и сътрудничеството ни с коректните бизнес партньори.

LYNX Data Systems LTD. is engaged in the field of Information technology, telecommunications and Software development. We provide solutions to

Уеб сайт: http://www.lynxbg.com

timestorebg.com

Онлайн магазин timestorebg.com - стилни маркови часовници на ниски цени .Отстъпки до 50%.

Уеб сайт: timestorebg.com

Здравини.БГ

Електронен магазин за продукти за профилактика и възстановяване на здравето - предлагаме богата гама от хранителни добавки, чайове, шуслерови соли, лечебни храни, био-минерали за холистични модели на лечение и профилактика на здравето на човека. Предлаганите от нас продукти са в синхрон с нашата мисия - разработване, прилаганe и разпространение на нови холистични терапевтични модели за възстановяване и профилактика на човешкото здраве, чрез интегриране на естествени терапевтични методи и най-новите научни постижения на енергоинформационната медицина, без употреба на лекарства и хирургическа намеса и в която пациента/клиента е активен участник

Уеб сайт: http://zdravini.bg/


Страница 1 2 3 4 5 6

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.