Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3 4 5

Хотел-Ресторант Тракия

Централното разположение на хотел-ресторант "Тракия" в Ивайловград го прави идеална дестинация за отсядане. Хотелът предлага всички съвременни удобства и уют. Близо до хотела има градски парк, много заведения, както и автогара, аптека и пощенски клон, а централното разположение дава възможност за лесно разглеждане на забележителностите на града.

Уеб сайт: http://www.trakiahotel.com

"Мери Смид 52" ЕООД

Фирма "МЕРИ-СМИД 52" ЕООД е с дългогодишен опит в производството и продажбата на пластмасови изделия за хранителната и химическата промишленост.

Гарантирано качество на продуктите съобразено с всички европейски стандарти.

Уеб сайт: http://www.merismid.com/

Медико-диагностична лаборатория ДЕЛПЕМ ЕООД

Медицинска лаборатория ДЕЛПЕМ извършва хормонални изследвания, кръвни изследвания, изследване на биологични течности, лабораторни изследвания на урина, хормонални изследвания и пълна кръвна картина по договор с НЗОК в гр. Хасково и гр. Любимец.

Уеб сайт: http://delpem.com

Ай енд Джи Гроуп ООД

АЙ Енд Джи Гроуп ООД е фирма, която произвежда и продава пелетни горелки и слънчогледови пелети. Дружеството също така доставя и монтира котли, камини, водогрейни инсталации, подкамери и всички необходими аксесоари за тях.

Компанията е съставена от млад и амбициозен екип, който изцяло залага на собствените си разработки, като по този начин гарантира за качеството на предлаганите продукти и бързата поддръжка, и не на последно място оптималната цена.


Ай енд Джи Гроуп ООД

Ай енд Джи ГроупООД е фирма специализирана в производството на пелетни горелки. Серията Mudlark e предназначена за отопление на вашия дом, магазин, складова базаq както и за промишлени цели сушилни и преработващи машини за тютюн, плодове, ядки. Типове гориво, дървесен, сламен, слънчогледов пелет малокалибрени костилки , царевица, пшеница като забравяте за почистване на самата горелка.
АЙ Енд Джи Гроуп предлага собствено производсто пакетирани слънчогледови пелети.
Чист продукт без добавени химичeски съставки, с висока топлинна ефективност и изключително изгодна цена.
Продукт внимателно подбран от най-качествените слънчогледови люспи така, че да осигури висока топлинна ефективност и значителна икономия на енергия без да губи характерната натурално висока топлинна стойност.

Уеб сайт: http://ij-group.com/

Trade Engineering

Trade Engineering LTD е търговска фирма на пазара на Балканите, ангажирана с търговия на промишлени продукти. Фирмата е вносител на всички видове и марки лагери, графитни четки, четкодържатели, електрически контакти, контактни пръстени, графитни уплатнения и резервни части за вятърни генератори. Фирмата предлага качествени продукти и консумативи на европейски производители. Нашите клиенти имат голям избор от графитни четки, графитни уплатнения, четкодържатели и контакти пръстени, както по стандарт, така и по проект и чертеж на клиента. Ние вземаме под внимание качеството на графитните четки заедно с качеството на четкодържателя, за да осигурим на нашите клиенти най-добрите технически характеристики на всяко приложение. Това е причината, поради която работим в тясно сътрудничество, за да изберете правилното оборудване за всеки отделен случай.

Уеб сайт: tradengineering.com

Magazin Sezoni

Магазин Сезони е онлайн магазин с над 3500 продукта на склад, които се поддържат в наличност постоянно. Фирмата ни има над 10 години опит в областта на търговията със стоки за земеделско и градинско потребление.

Уеб сайт: http://magazinsezoni.com/

Baufen Profiles

Baufen profiles е утвърден производител на PVC профили за прозорци и врати. За да гарантираме постоянство и високо качество на нашите продукти, ние работим с оборудване от най – добрите в бранша.

Уеб сайт: http://baufen.bg/

epharm.bg

Разнообразие от медицински изделия (апарати за кръвно, инхалатори, глюкомери и др.), бебешки продукти,хранителни добавки и медицинска козметика

Уеб сайт: https://epharm.bg

Бечо81 ЕООД

Директен вносител на шивашки материали и аксесоари.

Ние предлагаме на пазара голямо разнообразие на следните артикули – текстилни аксесоари(голямо разнообразие на копчета, метални аксесоари, пластмасови и метални токи, синджири и различни видове халки), мотиви с камъчета, камъчета и фолио за горещ трансфер, щампи за горещ трансфер с голямо разнообразие. Изработване и поставяне на специални мотиви и надписи с кристални, метални и полиестерни камъчета с пришиване.
Етикети: Тъкани текстилни етикети за облекла, текстилни етикети -вътрешни с указания за състава и начина на третиране върху облекла, картонени етикети. Бърза изработка и дизайн.
Фирмата предлага като услуга багрене на всички видове пластмасови и полиестерни артикули.
Главната ни цел е удовлетворяване на изискванията на нашите клиенти, като за тази цел се стремим да предлагаме винаги високо качество на най-добра цена! Правилният избор на аксесоари придават финал на Вашите творения!

Уеб сайт: www.becho.bg


Страница 1 2 3 4 5

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.