Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Врати Експерт Кърджали

Врати в Кърджали на най-ниски цени от Врати Експерт. Направете правилното решение за дома си, като се доверите на качеството и изберете най-доброто на пазара!

Уеб сайт: http://kardjali.expert-doors.com/

Хидравлични елементи-Пневматични системи-Машини за дърводобив

Проектиране, изработване и монтаж на хидравлични и пневматични елементи и системи, машини за дърводобива и дървопреработването. Ремонт и реконструкция на съществуващи съоръжения.

Уеб сайт: http://www.genataeng.com/

Т/Блок

Т/Блок ЕООД се занимава с търговия на най-добрите електроинструменти и абразиви съществуващи на пазара. Също така предлага последните технологични разработки и иновации в бранша.

Пълна гама гъвкави абразиви за шлайфане и полиране- постоянно обновяване на продуктовата листа, която включва конвенционални шкурки, инженерни шкурки, триизмерни абразиви.

Ръчни, електро и пневматични инструменти - нашата сила е в специализираните инструменти с тясна област на приложение.

Конфекциониране на шкурка - производство на абразивни консумативи от шкурка по одобрени европейски технологии.

Уеб сайт: http://tblok.com/

Райнис проект ЕООД

"Райнис проект" ЕООД е компания насочена към разработване на решения и тяхното реализиране, както в избора на подходящ хардуер и изграждане на оптимална инфраструктура, така и за разработване и внедряване на специализирани софтуерни решения свързани с управление на технологичните процеси на компаниите.
Нашата работа е насочена към пълно удовлетворяване на Вашите потребности и добавяне на неочаквани за вас стойности, като сигурност и надеждност.

Уеб сайт: http://www.raynis.net

Манимпекс ЕООД

Фирма Манимпекс ЕООД е с развита мрежа и складове с резервни части за всички европейски автомобили и лекотоварни автомобили. Дистрибутор за България на доказани марки като Autex - GK, Bilstein, Brembo, Continental Teves - ATE, Icer Brakes, Hengst, Topran, Febi. Гарантирано оригинални части. Широк асортимент и складови наличности на предлаганите стоки. Специални цени за поръчки на едро, сервизи, таксиметрови фирми, клубове на марки автомобили. В обектите на Манимпекс ще намерите оригинални части за окачване, гарнитури, ходова част, спирачна система, Охладителна система, висколуфтери, двигател, бутала, сегменти, вериги, радиатори, плъзгачи, втулки, главини, спортно окачване, датчици и др. Избор от антифризи, масла, течности. Можете да пазарувате от нашите складове и магазини:

Централен склад:
София, ул. Околовръстен път №370 (разклона за село Лозен)
02/ 441 47 82; 02/ 958 57 82; 02/ 846 35 74; 02/ 858 11 38;
0885/ 320 356; 0887/ 182 767; 0884/ 139 867;
e-mail: Centralen.Sklad

Уеб сайт: http://manimpex-bg.com

Обущарски услуги

Обущарски услуги


ПЛ фешън ООД

Фирма ПЛ фешън ООД произвежда плетени мъжки, дамски и детски облекла с марката PLF.


Апартамент "Пламена" Кърджали

Апартамент и стаи за нощувки в Кърджали. Категория-2 звезди. Център, партер, кухненски бокс и посуда, климатик, кабелна ТВ, минибар, кафемашина, радио, сешоар, ютия и дъска за гладене, сушилка и др. Резервации:0886889780, 0886889781, 036123990, zlatanasov@yahoo. com,http://www.plamenahotelkj.hit.bg

Уеб сайт: http://www.plamenahotelkj.hit.bg

Хотел Одисей

Хотелът е разположен в курортното селище Чифлик в живописния
Троянски Балкан, на 170км от гр.София и 2 км от национален парк "Централен
Балкан".ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.